Popularni postovi

Pokreće Blogger.

Koja frizura meni odgovara?

Stani ispred ogledala, povuci svoju kosu unazad, oznaci ivice svoga lica sa karminom na ogledalu, i uporedi otisak sa sledećim slučajevima. Postoji 7 osnovnih oblika lica koje je tvoje?


Oblik dijamanta: Usko čelo, mala brada, i široki obrazi.Frizura za tebe : Da bi uspostavila balans traži frizure koje su uske kod jagodica a sire u predelu čela. Poželjno je dati kosi volumena. 


Oblik srca: Široko, kratko čelo, i mala uglasta brada.
Frizura za tebe: Frizura koja ti odgovara bi bio slojevit bob sa extra volumenom i šiškama po strani u visini brade. Asimetrične frizure takodje odgovaraju osobama sa srcolikim licem. 



Ovalan oblik: Čelo je visoko i usko, blago zakrivljena brada. 
Frizura za tebe: Ovaj obik je veoma balansiran i njemu odgovara svaki stil.


Pravougaon oblik: Dugačko lice sa visokim čelom i dugom vilicom i bradom. Takodje se ovaj oblik naziva i dugim licem.Frizura za tebe: Najbolje ti stoje frizure u visini ramena sa ravim šiškama koje skraćuju dugo čelo. 

Okruglo lice: Široko a kratko čelo, zaobljenja ivica i brada.
Frizura za tebe: Zbog okruglog oblika lica obrazi izgledaju širi. Većina kratkih frizura odgovara osobama sa okrugim licem. Slojevi koji blago daju okvir licu su idealni za ovaj tip takođe blage kovrdže mogu biti dobar izbor. 

Četvrtast oblik: Široko kratko čelo sa četvrtastom bradom
.Frizura za tebe: Četvrtaste ivice bi trebalo ublažiti sa asimetrijom. Postepeni slojevi sa volumenom na vrhu i meke loken izgledaju fantastično na ovim osobama

Trouglast oblik: Usko čelo, blago šire jagodice i široka ivica brade.
Frizura za tebe: Većina kratkih frizura odgovara ovom tipu, izbegavaj frizure koje daju volumen vrhu glave